Tišina! Jer - Mesi ima reč! Prvi put posle ONOG intervjua!

Autor: Milovan Longinov
utorak 29.09.2020.
23:19
Izvor: Sportske.net

Opet se oglasio kapiten Barselone.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Lionel Mesi je pre tačno mesec dana dao jedan od najvećih intervjua u istoriji sporta, jer je u njemu otkrio sve što mu je bilo na duši i šta se događalo iza kulisa u pregovorima oko ostanka i odlaska iz kluba.

Mesec dana kasnije, nakon tridesetak dana potpunog ćutanja, Mesi se kapitenski oglasio, a kratku poruku ekskluzivno prenosi katalonski Sport.

Mesi je najavio veliku borbu i jasno stavio do znanja da je grb Barselone za njega zauvek iznad svega.

"Nakon toliko nesporazuma i nesuglasica, vreme je da se stavi tačka na sve to. Svi navijači Barse moraju da budu ujedinjeni i  da znaju da najbolje tek dolazi. Priznajem svoje greške, ako su već postojale, onda su bile isključivo za dobrobit Barselone. Jedino ujedinjeni, uz strast i entuzijazam možemo ostvariti naše ciljeve, i da svi zajedno gledamo u istom pravcu.

Moja poruka svim navijačima Barselone jeste - ako vas je zabrinulo ono što sam rekao, nemojte ništa pogrešno da shvatite, jer za ovaj klub uvek želim samo najbolje!

Sve šta sam uradio bilo je sa ciljem da Barselonu učinim još jačom
", poručio je Mesi, a očekuje se da sutra izađe kompletan intervju za Sport, koji je večeras plasirao ovo na svoju naslovnicu uz ove Mesijeve reči.

Baner 12

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Wednesday, 30.09.2020
10:48

reko ja da je moj idol Messi dusa od coveka. :D

avatar
P. S.
Wednesday, 30.09.2020
04:15

Ne tvrdim da nije bilo određenih nesporazuma i nesuglasica ali to nije dovelo do raspada Barse već nemogućnost bilo koga u klubu i/ili izvan kluba da se suprotstavi Bartomeovom projektu uništavanja Barse. Dovedeni su Enrique, Valverde, Setijen, Kuman, pušten je Neymar, dovođeni su razni Gomeši, Rakitići, Grizmani, Dembelei i da ne nabrajam ko sve, a poduži jei spisak ispoklanjanih igrača i pre Suareza i Vidala.

Ne sumnjam da je Messi radio isključivo za dobrobit kluba ali je svojim golovima i asistencijama zapravo doprineo propasti Barsi koja je počela još 2014. dolaskom Bartomea na čelo kluba i njegovim dovođenjem Enriquea, a intenzivirala se 2017. dovođenjem Valverdea da bi kulminirala prošle sezone. Šta god ko pričao jasno je i sa terena i sa klupe i iz dokumentarca 'Matchday' da su se igrači vrlo lepo slagali sa Valverdeom koji im je obezbedio banju: minimum zalaganja, minimum odgovornosti, minimum treninga uz maksimalne plate koje im je doduše uprava obezbedila. U takvoj atmosferi igra Barse strmoglavo je nazadovala, a Messi je svojim golovima u poslednjim minutama gostovanja obezbeđivao Barsi bodove koji su vodili pravo do osvojenih titula 2017/18 i 2018/19 kojima se maskirala propast. Bez tih titula i sa debaklima u LŠ Bartomeu bi verovatno bio bivši još pre 2-3 godine, a Barsa bi danas bila na putu oporavka, ovako...

Sa ovim trenerom, ovim igračkim kadrom i Bartomeom na čelu kluba mogu biti ujedinjeni k'o nikada, to neće imati nikakve svrhe. A divim se svakome ko može makar i u napadu ludila da zamisli strast i entuzijazam Dembelea, Grizmana, S. Roberta sa jedne i veterana Piquea, Busquetsa, Albe, pa i Messija (koji je iz više nego očiglednih razloga hteo da napusti Barsu) sa druge strane.

avatar
Mad Max
Wednesday, 30.09.2020
00:01

Ви са овог сајта сте пристраснији чак и од ''Спорта'' и ''Ел мундо депортива.'' Могли би макар да се потрудите да изгледате објективно, овако је комично. 'Ајмо још један текст о судијама и Реалу и наставак ламента о Барсиној управи.