Tite poručio Mbapeu: "Mi ne igramo protiv Azerbejdžana"

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 18.08.2022.
16:15
Izvor: Sportske.net

Mladi Francuz je pre toga rekao kako su evropske kvalifikacije za SP puno teže od onih u Južnoj Americi.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Reprezentativac Francuske Kilijan Mbape ocenio je pre nekoliko dana kako kvalifikacije za Svetsko prvenstvo nisu toliko teške u Južnoj Americi, kao one u Evropi, te da evropske selekcije, koje su na prethodna četiri Mundijala osvajale titulu, imaju prednost u odnosu na južnoameričke, jer igraju više jakih mečeva.

Zvezdi Pari Sen Žermena stigao je brz odgovor od selektora Brazila Titea.

"Možda je Mbape mislio na prijateljske utakmice koje igraju evropske ekipe. Ili na Ligu nacija. Ali svakako ne na kvalifikacije za Svetsko prvenstvo", počeo je Tite.

"Uz dužno poštovanje, ali mi nemamo mečeve sa Azerbejdžanom. Mi nemamo nikoga ko nam dozvoljava da se opustimo. Kvalifikacije su ovde značajno teže i na višem nivou od grupne faze kvalifikacija u Evropi", zaključio je Tite ovu temu.

Na istu temu oglasio se i bivši reprezentativac Urugvaja Sebastijan Abreu, poznat po nadimku "El Loko", koji je posavetovao Mbapea da malo bolje istraži temu o kojoj govori i preporučio mu da se posluži Vikipedijom.

Mbape će sa Francuskom uskoro u Kataru braniti titulu svetskog šampiona, a jedan od glavnih izazivača će upravo biti Brazil.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke