To je prava Barsa, ubedljivo na "Pishuanu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.09.2022.
22:55
Izvor: Sportske.net

Odlična partija Ćavijevog tima.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Ekipa Barselone je upisala nova tri boda u španskom prvenstvu pošto je savladala Sevilju sa 0:3 (0:2).

Nije Barsa mnogo pokazala u prvih 15 minuta igre, ali je nakon toga zaigrao sjajno. 

Sevilja je igrala solidno, imali su šansu preko Rakitića, ptoom je i Lamela bio u malom ofsajdu, da bi na drugoj strani Barsa krenula ozbiljno od 20. minuta. 

Zapravo, od 21. minuta, tada je Robert Levandovski ušao u veliku šansu, izašao je sam ispred golmana Bona, plasirao loptu koja je sa gol-linije izbačena, ali je na pravom mestu bio Rafinja koji pogađa glavom za 0:1.

Barsa dosta bolja posle ovog pogotka, a onda neshvatljiva greška odbrane Sevilje, ostavili su potpuno samog Levandovskog koji je nakon asistencije Kundea lagano postigao gol u 36. minutu za 0:2.

Mogao je Osman Dembele povisiti na 0:3 na isteku prvog poluvremena, ali je bio sebičan i nije dodao Levandovskom koji je bio u boljoj poziciji. 

Već početkom drugog poluvremena sve je bilo jasno, Barsa je povela sa 0:3, a Kunde je upisao sebi i drugu asistenciju pošto je glavom asistirao za Garsiju za konačnih 0:3. 

I do kraja meča je Barselona bila bolji tim, promašivali su nekoliko šansi, posebno mislimo na Roberta Levandovskog, ali niko mu neće zameriti kada je ovakav rezultat na snazi. 

Uglavnom, Barsa bolji rival večeras, zaslužena nova tri boda i to na veoma, veoma teškom gostovanju u Sevilji. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke