To je samo običan PSŽ sa Nejmarom, Mesijem i Mbapeom

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 16.09.2021.
11:03
Izvor: Sportske.net

Šta mu teško.

EPA-EFE/Stephanie Lecocq
EPA-EFE/Stephanie Lecocq

Povezane vesti

Golman fudbalera Klub Briža Simon Minjole priznao je da mu nije bilo teško braniti protiv Pari Sen Žermena u remiju dva tima na otvaranju Lige šampiona.

Odoleo je Klub Briž moćnom i skupocenom timu Parižana na svom stadionu. Brzo je poništen pogodak Andera Erere i konačan rezultat meča dobio se već posle 27 minuta igre.

Nije bilo kalkulacija za Belgijance. Znali su da im je prvi i jedini zadatak da sačuvaju svoj gol, a kada su kapitulirali, pokušali su i uspeli odmah da uzvrate.

Bivši čuvar mreže Liverpula Simon Minjole stoji na golu Briža već nekoliko godina i raduje se novom odličnom rezultatu svoje ekipe. Kako je priznao, nije bilo teško igrati protiv jednog od najjačih, ako ne i najjačeg napada u istoriji fudbala.

"Nisam imao mnogo posla. Morao sam da napravim svega dve ili tri odbrane, što mi nije bilo teško. Branili smo se kao grupa kako im ne bismo ostavljali previše prostora", kazao je Minjole.

U grupi u kojoj su još Mančester siti i Lajpcig, ovo je sjajan rezultat za Klub Briž koji je pokazao da se ume biti tvrd orah na stadionu "Jan Brejdel", te da imaju čemu da se nadaju u borbi za treće mesto.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke