Tokom tuširanja mu priznao, što je Dani Alveš ljubomoran na Bufona?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 17.10.2018.
23:59
Izvor: Sportske.net

Brazilac otvorio dušu.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Đanluiđi Bufon je ovog leta napustio Juventus i prešao u redove PSŽ-a. On svojim iskustvom i znanjem doprinosi ovoj ekipi, a Bufon je sigurno i jedan od lidera u svlačionici ovog francuskog tima.

Kada je prešao u Pariz, on se ponovo sastao sa Brazilcem, Danijem Alvešom, sa kojim je delio svlačionicu i u Juventusu, a to je bilo u sezoni 2016/17, kada je on bio u Torinu.

Bufon je otkrio šta mu je Brazilac rekao dok su se tuširali:

"Điđi, kada pogledam u tebe, ljubomoran sam jer si osvojio svetsko prvenstvo. Dao bih svoje tri Lige šampiona za taj trofej!"

Bufon je sa Italijom osvojio Mundijal 2006. godine, a poznato je koliko Brazilci sanjaju da podignu "Boginju" i da je svakom fudbaleru san da osvoji taj trofej sa svojom reprezentacijom. Međutim, poznato je i to koliko Bufon želi trofej Lige šampiona, koji nije uspeo da osvoji sa Juventusom, praktično jedini trofej koji mu nedostaje u njegovoj ogromnoj kolekciji.

Dani Alveš je osvojio tri Lige šampiona sa Barselonom, 2009, 2011. i 2015. godine. Za reprezentaciju Brazila igra od 2006. godine, ima 107 nastupa, a teško da će ostvariti ovaj san jer već ima 35 godina.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Thursday, 18.10.2018
06:22

Ja mislio ljubomoran jer ga video golog pa shvatio...

avatar
Thursday, 18.10.2018
05:48

Svi bi svetsko naravno to je boginja trofej nad trofejima ,ali samo najveci ga uzimaju