Torino je definitivno srpski fudbalski grad!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 07.08.2022.
09:25
Izvor: Sportske.net

Čeka se poslednji kamenčić u mozaiku!

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srbi u Torinu jednako uspeh.

Može se slobodno tako reći, dok čekamo da se Filip Kostić pridruži Vlahoviću u Juventusu, jer i na drugoj strani grada, onoj "bordo", dominiraju naši igrači.

"Tutosport" donosi danas izveštaj sa duela Torina i Palerma u kupu, "Granata" je slavila 3:0, slomila Sicilijance u nastavku, a sve su rešili Radonjić i Lukić koji su međusobno asistirali i postigli golove kojim je tim otišao dalje. Sledeća je Ćitadela, pa imaju lepu šansu da se probiju u završnicu.

"Ćao, ćao Palermo, srpski Torino ide dalje", piše list, podseća i da je prošle sezone osporavani Vanja-Milinković Savić spasao gol na 0:0 i otvorio vrata pobede. On će se u drugom kolu za dve nameriti na brate jer na "Olimpiko" na premijeru u novoj sezoni stiže Sergej.

Inače, Torino nije u dobroj situaciji, posle sukoba i tuče trenera Jurića i direktora kluba, navijači su stali na stranu hrvatskog stručnjaka koji je ljut jer nije dovedeno dovoljno pojačanja, pa su se sa tribina juče čule silne uvrede na račun dugogodišnjeg predsednika Urbana Kaira.

Što se Juventusa tiče, kako rekosmo, čeka se Filip Kostić, dva miliona ga deli od transfera, ali niko ne sumnja da će Kragujevčanin stići u najveći italijanski klub. "Gazeta" piše da Vlahovića čeka 850 centaršuteva, jer toliko mogu za sezonu da naprave Kostić, Kuadrado i Di Marija. 

Inače, Juventus večeras u generalnoj probi pred Sasuolo dočekuje Atletiko, a veliki broj prijateljskih utakmica je i danas na programj, odlične kvote na golove možete naći na AdmiralBetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke