Tošić najavio tužbu bivšem klubu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.04.2021.
09:57
Izvor: Sportske.net

Zoran "Bambi" Tošić govorio pred ruski derbi.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Pred utakmicu CSKA i Spartaka iz Moskve, najvećeg derbija ruskog šampionata, govorio je i Zoran Tošić, nekadašnji reprezentativac Srbije. 

On je završio svoj ugovor sa kineskim klubom Tajdžo Juande koji se ugasio i najavio je tužbu. 

"Imao sam ugovor na još godinu dana. Sve je bilo super prve godine, a onda se sve preokrenulo. Već sam angažovao advokata i sad ću preko FIFA potražiti svoj novac. Zanimljivo, tamo nisam imao nikakvih problema vezano za koronavirus. Mnogi su me odvraćali od odlaska u Kinu, ali ja mogu reći da se ta zemljapo kazala kao najsigurnija u vreme pandemije. Još nisam razmišljao o vakcinaciji, ali ako bude potrebno, uradiću to", rekao je Tošić. 

U Tobolu se oseća kao kod kuće, ističe da je napravio sjajan korak. 

"Kineski klub za koji sam igrao je proglasio bankrot. Prelazni rok je bio gotov skoro svuda i onda sam dobio ponudu Tobola. Nisam dugo razmišljao, jer sam želeo da nastavim karijeru, hteo sam da igram. Imam prijatelja u kazahstanskoj ligi koji mi je rekao da je to klub koji se bori za titulu. I to je bilo ono što mi je trebalo, jer svi klubovi za koje sam igrao su se borili za trofeje. Dodatni je bonus što ovde svi govore ruski. U Kazahstanu sam tek nekoliko dana, a već se osećam kao kod kuće", rekao je Tošić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke