Totalni obrt - Mbape odlučio gde nastavlja karijeru!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 05.05.2022.
20:21
Izvor: Sportske.net

Neverovatno.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Fudbaler PSŽ-a Kilijan Mbape ostaće u ovom klubu pošto je prihvatio novi dvogodišnji ugovor uz opciju produžetka na još godinu dana, prenosi francuski "Parizijen".

Prema informacijama koje donosi ovaj list, Mbape će imati neto godišnju platu od 50 miliona evra, dok će samo na ime potpisivanja ugovora na ruke dobiti 100 miliona novčanica u valuti EU.

Mbape je bio viđen kao novo pojačanje Real Madrida, a budući da mu postojeći ugovor ističe 30. juna bilo je jasno da će napustiti PSŽ bez obeštećenja, ali je francuski šampion ostao istrajan u nameri i izdejstovao je novi ugovor.

Podsetimo, Mbape je imao načelni dogovor sa Realom i odbio je prošlog leta da produži ugovor sa PSŽ-om, ali sada je došlo do totalnog obrta.

Isti izvor dodaje da se hitronogi Francuz odlučio na ovaj korak zbog novog projekta koji se od leta pravi na "Parku prinčeva", ali da obnova saradnje još nije ozvaničena, mada je treba očekivati u narednim danima.

Letnji prelazni rok još nije počeo, a već imamo veliko iznenađenje, najveće koje (ni)smo mogli da očekujemo, mada je poznati novinar Fabricio Romano obelodanio da je Mbape demantovao ove tvrdnje.

Bilo kako bilo, vreme za rasplet tek predstoji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke