Totenhem broji sitno, pregovori urodili plodom

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 14.06.2021.
10:25
Izvor: Sportske.net

Portugalac stiže u London.

Fabio Rossi/LaPresse via AP
Fabio Rossi/LaPresse via AP

Povezane vesti

Iako je delovalo da će Antonio Konte voditi ekipu Totenhema naredne sezone, odlučeno je da to bude doskorašnji trener Rome Paolo Fonseka, koji bi trebalo da bude predstavljen u sredu, saznaje Fabricio Romano.

Fonseka stiže u London posle ne baš impresivne druge sezone u Romi, uprkos tome što je igrao polufinale Lige Evrope.

Prema istom izvoru, Portugalac je dogovori trogodišnju saradnju sa engleskim klubom i to će posle dolaska Fabija Paratićija iz Juventusa biti drugi veliki posao ovog leta za "Pevce".

Razgovori izmešu dve strane su obavljeni tokom vikenda i postignut je načelni dogovor o saradnji, a interesantno je da će Fonseka doći u Totenhem na mesto Žozea Murinja, koji ga je nasledio u Romi.

Očekuje se da najkasnije do srede Fonseka potpiše dvogodišnji ugovor sa Totenhemom uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

Fonseka je pre dolaska u Romu pretprošlog leta stekao afirmaciju vodeći sa uspehom Šahtjor, a prethodno je radio u domovini.

Portuglac je izvesno bio manje alav u odnosu na Kontea, koji je imao nerealno visoke zahteve, što je i rezultiralo dogovorom za razliku od Italijana, koji i dalje nema klub.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke