Totenhem izabrao, Čelsijevi navijači će imati kome da zvižde

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 02.06.2021.
16:05
Izvor: Sportske.net

Uzbudljiv dan.

EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Trofejni italijanski trener Antonio Konte u poodmaklim je pregovorima u vezi sa preuzimanjem Totenhema, prenosi italijanski Skaj sport.

Totenhem je pre mesec dana otpustio Žozea Murinja, pa od tog trenutka intezivno radi na dovođenju novog trenera.

Konte je naprasno napustio klupu Intera po osvajanju Skudeta, a uprkos tome što se dovodio u vezu sa Real Madridom, kraljevski klub je vratio Karla Anćelotija.

Ime doskorašnjeg trenera Intera se dovodilo u vezu i sa Evertonom, ali prema najnovijim informacijama iz Italije, Totenhem je taj koji je sada na pragu angažovanja nekadašnjeg fudbalera.

Veliki adut za dolazak Kontea moglo da bude angažovanje Fabija Paratićija, koji je dugi niz godina obavljao mesto sportskog direktora Juventusa.

Kako se može čuti, Totenhem je ponudio Paratićiju mesto sportskog direktora, što bi moglo da bude tas na vagi koji će i Kontea preseliti u severni London.

U slučaju preuzimanja Totenhema, Konte bi se vratio u London nakon tri godine i rastanka na leto 2018. godine posle dve sezone u kojima je osvojio titulu i FA Kup.

Nema sumnje da ova informacija neće previše obradovati navijače Čelsija, mada je i Murinjo sedeo na klupi dva londonska kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke