Totenhem - Kandidati za trenera. indicija da će Kejn biti prodat?

Autor: Boris Jovanović
subota 13.05.2023.
10:29
Izvor: Sportske.net

Ko je odustao i zbog čega?

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Ništa od Julijana Nagelsmana. 

Naime, Nemac je prvo sam odustao od Čelsija jer su intervjuisali i druge trenere, a Totenhem je ostao kao opcija. No, nije zadovoljan ovlašćenjima koje je dobio, niti pravcem u kome klub ide, a ni Sparsi nisu baš uvereni da je on pravi čovek za posao.

Mnogi smatraju da se Nagelsmanu ne žuri, on je na platnom spisku Bajerna, a nada se da bi mogao posle odlaska Anćelotija da usledi poziv iz Madrida.

Ko ostaje Totenhemu?

Tri imena su u igri. Jedno je Luis Enrike koji ima ponudu reprezentacije Poljske, no, Španac je tek treći kandidat. Mnogo veće šanse da sednu na klupu "Pevaca" u ovom trenutku imaju Arne Slot koji je pred titulom sa Fejenordom u Holandiji kao i Roberto De Zerbi iz Brajtona. Ovaj drugi je po ukusu navijača, ali navodno i Livija koji traži u novog sportskog direktora umesto Paratićija. Pominje se Pinto koji radi sa Murinjom u Romi, Li Djuks iz Brentforda, ali i prvi čovek sportskog sektora u Ajntrahtu, Nemac Kroše koji je radio sa Nagelsmanom u Red Bulu, a mogao bi da se preseli u Bajern, umesto Salihamidžića. 

Novi direktor treba da reši status Kejna kome ističe ugovor naredne sezone, da odluči šta će biti sa pozajmljenim igračima tipa Kuluševskog, ali i da osmisli prelazni rok koji bi Totenhem vratio u top četiri tima u Engleskoj, što će biti baš teška misija.

Priča se da Nagelsman nije bio ni zadovoljan planom oko prelaznog roka, što signalizira da klub razmišlja da unovči Harija Kejna 12 meseci pre isteka ugovora. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke