Totenhem kao preslikan, Nuno zaključao i bacio ključ

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 29.08.2021.
16:55
Izvor: Sportske.net

Zaslužen trijumf.

PA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
PA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema ostvarili su novu minimalnu pobedu, ovog puta, protiv Votforda na svom terenu u okviru 3. kola Premijer lige.

Posle trijumfa od 1:0 nad Mančester sitijem i Vulvsima, isto je prošao i Votford, te je mreža "pevaca" ponovo ostala netaknuta. Sasvim suprotna filozofija Totenhema u ovoj sezoni, budući da su prethodnih godina i kod Murinja, ali i kod Poketina igrali znatno otvorenije, te je Espirito Santo nagovestio da bi "sparsi" mogli da razuvere sve neverne Tome koje su ih svrstavala van prvih pet ekipa.

Međutim, još je rano progznozirati i videćemo kako će funkcionisati ekipa u nastavku šampionata. No, jedini pogodak na utakmici protiv Votforda delo je Hjong-Min Sona i to "slučajno". Korejskom fudbaleru defnitivno nije bila namera da iskosa sa leve strane šutira na gol, već da centrira, ali je Bahman očajno procenio loptu i ona je završila u mreži. Jesu neugodne te lopte, ali Bahman je morao bolje da reaguje.

Bilo je šansi u nastavku za oba tima, ali rezultat se nije menjao i Totenhem je maksimalan.

Barnli je ostao bez tri boda u 86. minutu, a glavni "krivac" za tako nešto bio je Patrik Bamford čiji gol je postavio konačnih 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak