Totenhem kiksnuo sa igračem više, ali opet je tema VAR, Vest Hem ponovo onaj stari

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.12.2021.
17:55
Izvor: Sportske.net

Neočekivani remi Totenhema, Vest Hem ponovo u igri za LŠ.

 EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABAGALA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABAGALA

Povezane vesti

Danas popodne odigrano je tri utakmice u Premijer ligi, Kristal Palas i Vest Hem su lako pobedili Norič i Votford, dok je Totenhem u gostima remizirao sa Sautemptonom rezultatom 1:1.

Nije dobro počelo za Totenhem, pošto je u 25. minutu Vard-Praus uhvatio jednu odbijenu i savladao Ljorisa za 1:0. 

Ipak, u 39. minutu Salisu je oborio Sona, zaradio drugi žuti karton i napravio penal, a precizan sa 11 metara bio je Hari Kejn.

Totenhem je u drugom poluvremenu krenuo u ofanzivu, Kejnu je poništen pogodak zbog minimalnog ofsajda, koji skoro pa da se nije ni video. 


Doerti je takođe pogodio, ali je napravio očigledan prekršaj nad golmanom Forsterom, pa je ostalo 1:1. 

Totenhem je opsedao gol Sautemptona, a u nadoknadi vremena je umalo upisao i poraz, Broja je ukrao loptu i izašao sam na Ljorisa, ali je Sančez uspeo da ga izblokira.

Votford je poveo već u četvrtom minutu, neverovatni Denis je nastavio golgeterski niz, iskoristio je asistenciju Kinga za 1:0. Ipak, Vest Hemu nije bilo potrebno mnogo da dođe do preokreta. Najpre je u 27. minutu Souček pogodio za 1:1, da bi  potom Antonio vratio povratnu za Benrahmu za 1:2. Kada je u 58. minutu Nobl pogodio iz penala, bilo je jasno da Votford neće uspeti da izbegne novi poraz. 

U finišu, nestvarni  Boven je upisao i treću asistenciju, ovaj put za Vlašića za 1:4.

Norič je takođe potvrdio da je ekipa za Čempionšip, pošto je danas Kristal Palas pobedio bez mnogo problema rezultatom 3:0. 

Sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu. Eduard je pogodio u osmom minutu iz penala, da bi potom dodao još dve asistencije. Prvo je proigrao Matetu u 38. minutu, potom i Šlupa u 42. za konačnih 3:0.

Norič je ostao zakucan za dno tabele, Votford je prvi iznad crte, ali Barnli ima čak dva meča manje.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke