Totenhem završio posao godine!

Autor: Lazar Nikolić
petak 27.05.2022.
21:00
Izvor: Sportske.net

Sada mogu da krenu u renoviranje tima.

Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Povezane vesti

Totenhem je u neizvesnom finišu Premijer lige izborio četvrto mesto i obezbedio učešće u Ligi šamoiona naredne godine. Bilo je mnogo problema tokom sezone za "Pevce", ali je italijanski menadžer Antonio Konte ostvario cilj koji je pred njim postavljen kada je prošlog novembra preuzeo klupu kluba iz Londona.

Kao nagrada za dobar rad Totenhem je ponudio Konteu produžetak saradnje, a prema medijima na Ostrvu, italijanski stručnjak je posle intenzivnih razgovora sa upravom i sportskim direktorom Fabio Paratićijem prelomio - ostaće u Totenhemu.

Nakon dogovora sa Konteom Totenhem kreće sa sklapanjem tima za narednu sezonu. Glavni cilj je sačuvati napadača Harija Kejna i otkupiti ugovore Kuluševskog i Romera.

Očekuje se da će "Pevci" pojačati sve linije tima. Konkurenciju Ljorisu na golu trebalo bi da pravi Forster. Želja na štoperskoj poziciji je Bremer iz Torina. Konkurenciju u veznom redu mogao bi da pojača Eriksen svojim povratkom, kao i Portugalac Palinja iz Sportinga. Velika velika želja na krilu je Sterling iz Sitija. Društvo Kejnu u napadu mogao bi da pravi još jedan "Građanin" Žezus.

Ne treba zaboraviti i to da je srpski reprezentativac Filip Kostić zanimljiv Paratićiju i Konteu, pa bi se moglo dogoditi da od naredne sezone imamo i Srbina u redovima Totenhema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke