Tragedija Vijerinog "vrtića" - Odbranili sve živo, pa se samoubili!

Autor: Nemanja Janošev
petak 14.01.2022.
23:00
Izvor: Sportske.net

Mogao je biti viđen još koji gol...

Gareth Fuller/PA via AP
Gareth Fuller/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Brajtona i Kristal Palasa remizirali su 1:1 (0:0) u 22. kolu Premijer lige.

Vrlo dobar uvod u novo kolo premijeršipa. Brajton je bio odličan na startu duela na stadonu "Ameks", Kristal Palas iznenadio, ali bodovi su ipak podeljeni...

Patrik Vijera je rešio da promeni istoriju Kristal Palasa. Počinje se od malih stvari, pa je tako imenovao čak šest igrača mlađih od 23 godine u startnu postavu ovog tima što im se dogodilo po prvi put od 1998. godine.

Naleti Brajtona od starta duela bili su snažni, ali Džek Batlend je branio sve, pa čak i penal koji je izveo Paskal Gros. Ponovo je Brajton igrao hrabro, napadački i ponovo to nisu uspeli da eksploatišu. U završnici prvog dela Nil Mopej je ipak zatresao mrežu Batlenda, ali je glavni arbitar nakon gledanja VAR snimka utvrdio da je bio prekršaj nad golmanom Palasa. Kontakta jeste bilo, ali je Mopej povukao nogu na vreme, pa se postavlja pitanje da li je zaista faulirao Batlenda toliko jako da je ovaj iz tog razloga ispustio loptu pravo na nogu Francuza.

Uprkos svemu, tim koji je poveo bio je Kristal Palas i to preko ponajboljeg igrača u ovoj sezoni Konora Galagera koji je bio spretan posle dodavanja Šlupa u 69. minutu.

Međutim, kada igrači Brajtona nisu uspeli da savladaju Batlenda, jesu fudbaleri Palasa. Andresen je nespretno reagovao i prevario sopstvenog golmana za novi remi između dva tima, drugi ove sezone i to identičnim rezultatom - 1:1.

Brajton je trenutno osmoplasirani tim na tabeli, a Palas je tri pozicije iza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke