Tragičar dana - Serhio Aguero!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 08.05.2021.
21:21
Izvor: Sportske.net

Mogao je da proslavi i sebe i tim.

EPA-EFE/Shaun Botterill
EPA-EFE/Shaun Botterill

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester sitija propustili su priliku da overe titulu osvajača Premijer lige pošto su poraženi protiv Čelsija 2:1, a tome je doprineo i neiskorišćeni penal Serhija Kuna Aguera u trećem minutu nadknade prvog poluvremena.

Argentinski napadač je pokušao da "panenkom" savlada Eduara Medija, ali je poput Antonija Kasana pre više od deceniju i po protiv Crvene zvezde doživo suprotan efekat.

Mendi mu je lagano uhvatio loptu prilikom udarca sa penala koji je Sitiju mogao da donese 2:0 na poluvremenu i verovatnu overu titule.

To je otvorilo vrata gostima iz Londona da u nastavku sa dva gola (uz još jedan poništen zbog ofsajda) preokrenu rezultat.

Da zlo bude veće odlazeći napadač "građana" je propustio šansu da golom stigne Vejna Runija po broju pogodaka za jedan klub u Premijer ligi.

Uprkos svemu, izabranici Pepa Gvardiole drže i dalje sve u svojim rukama kada je reč o pitanju šampiona, pošto prvom pratiocu Mančester junajtedu beže 13 bodova (uz dva meča više) na tri kola pre kraja šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke