Tragičar Tadić utučen, njegova izjava sve govori

Autor: Aleksandar Golubović
petak 09.04.2021.
09:35
Izvor: Sportske.net

Nije moglo gore.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić bio je blago rečeno utučen nakon završetka utakmice protiv Rome u kojoj je promašio penal u 53. minutu omogućivši gostima da sa dva gola u nastavku meča odnesu pobedu.

Tadić je utoliko veći tragičar jer je i propustio priliku da Ajaksu obezbedi velikih 2:0 na startu drugog dela i olakša posao na putu do polufinala.

Svi ti faktori uticali su na raspoloženje kapitena reprezentacije Srbije nakon duela u Amsterdamu, a njegove reči doslovno su objasnile kako se oseća.

"Ovo boli, da li bih mogao da zaplačem? Naravno da bih mogao, fudbal je emocija", počeo je razgovor za holandski "RTL7" nakon meča, a zatim dodato pojasnio kako je video meč.

"Naravno da je trebalo da bude 2:0. Nisam očekivao da promašim. Ali i posle toga smo imali dovoljno šansi da damo gol. Promašili smo ih previše u ovoj utakmici. Zaslužili smo bolji rezultat, ali ovo je dobra lekcija. Moramo da pobedimo sledeće nedelje u revanšu", rekao je Tadić.

Vreme za popravni i dalje ima. Dve ekipe će ponovo ukrstiti koplja za šest dana na rimskom "Olimpiku", a Tadić osim što neće imati prostora za grešku, moraće i da bude na naročito raspoložen kako bi postao heroj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke