Tragikomedija modernog fudbala - Ronaldo opet u LŠ i svi će biti protiv njega?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 14.11.2023.
18:45
Izvor: Sportske.net

Ako se ovo desi, fudbal bi i zvanično postao najveći sportski cirkus.

Povezane vesti

Fudbalski klub Al Nasr za koji nastupa Kristijano Ronaldo, mogao bi da dobije specijalnu pozivnicu od UEFA za nastup u Ligi šampiona!

Doduše, ova vest stiže iz Saudijske Arabije pa treba uzeti sa rezervom, ali arapski izvori tvrde da bi Al Nasr mogao da nastupa u Ligi šampiona u sezoni 2024/25. 

Dobro je poznato da će se sledeće sezone format Lige šampiona potpuno promeniti i da će umesto 32 učestvovati 36 klubova. 

I ranije se spekulisalo da bi neki klubovi zbog svojih koeficijenata mogli da dobiju posebne pozivnice, pa ostaje nejasno kako se u taj koncept uklapa Al Nasr.

Arapi toliko preteruju da pišu da je dolaskom Kristijana Ronalda Al Nasr postao najbrže rastući klub na svetu i da je već sada među tri najpopularnija kluba na svetu?! 

Takođe, ova vest nema smisla i zbog činjenice da se UEFA toliko protivila ideji Super lige Evrope, smatrajući da je to liga za bogate, a šta danas predstavljaju klubovi iz Saudijske Arabije za koje ne postoji apsolutno nikakve finansijske granice i prepreke? 

No, ovakve glasine su se donekle mogle i očekivati, a koliko su realne? Pa, malo je verovao da bi i Kristijano Ronaldo mogao zaista u Saudijsku Arabiju. Nakon njega, kao domine ređale su se fudbalske zvezde koje su pojačale četiri najveća kluba u vlasništvu vlasti - Al Nasr, Al Hilal, Al Itihad i Al Ahli. 

Usput, Arapi su dobili i domaćinstvo za Mundijal 2034. godine, tako da, ko zna šta nas sve čeka za godinu, kada se u arapskom svetu toliko dogodilo u godini za nama...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.