Traljava odbrana Barse, ne pomažu ni tri gola!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 11.02.2024.
23:03
Izvor: Sportske.net

I Granada uzima bod Barsi!

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

U okviru 24. kola španske Primere ekipa Barselone nije uspela da savlada Granadu, bilo je samo 3:3 na Olimpijskom stadionu u Barseloni. 

Sve je teklo po planu za Barselonu, stigla je Ćavijeva ekipa u prednost već u 14. minutu utakmice kada je Lamin Jamal uspeo da pogodi mreži protivničkog golmana za 1:0, ali veći deo posla odradio je Kanselo koji je izlomio protivnika i poslao fantastičan centaršut. 

Iako je Barsa imala posed u prvom poluvremenu, Granada je bila ekipa koja je pretila u par navrata i konačno je uspela da izjednači rezultat u finišu prvog poluvremena. 

Fakundo Pelistri je fantastično prošao po desnoj strani, uputio je centaršut i na pravom mestu je bio Ričard Sančez koji pogađa za 1:1. Sjajna akcija gostujućeg tima. 

Upravo je Fakundo Pelistri, fudbaler Mančester junajteda na pozajmici u Granadi, uspeo da preokrene rezultat u korist svog tima u drugom poluvremenu. 

Igrao se 60. minut kada je 17-godišnji Kubarsi načinio grešku, zapravo, bila je to greška u komunikaciji njega i Kundea, na kraju šok za navijače Barselone jer Pelistri uspeva na vreme da stigne na poslatu loptu Uzunija i sa par metara smešta loptu u mrežu.

Brzo se vratila Barsa. Fantastično je Gundogan jednim potezom izbacio celu odbranu gostiju, Levandovski je ostavljen da radi ono što najbolje zna, a to je da zakucava loptu u mrežu, bilo je 2:2 od 63. minuta. 

I onda još jedan šok, Barsa opet bez dobre odbrane, Mausa je poslao centaršut u kazneni prostor, a uvek kada se to dešava navijači domaćina se hvataju za glavu, sa pravom. Mikel je bio strelac - 2:3!

Uspela je Barselona da se spasi do kraja utakmice i da izvuče makar remi. 

Lamin Jamal je sve uradio. Prvo je oduzeo loptu bez faula, kaže sudija, potom se namestio i šutirao pravo u donji desni ugao za 3:3! U toku je bio 80. minut. 

Tragala je Barsa za još jednim golom, vredan je bio pomena pokušaj Gujua, ali mreže se više nisu tresle na ovom meču. Barsa je na trećem mestu zahvaljujući porazu Atletika koji je danas izgubio od Sevilje, dok je Granada pretposlednja na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke