Transparent koji mnogo znači Sergeju, dve najverovatnije destinacije za transfer leto!

Autor: Boris Jovanović
subota 13.05.2023.
09:26
Izvor: Sportske.net

Srbin spasao Lacio, šta dalje?

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić je doneo bod Laciju, teški trenuci za Rimljane, spasili su se poraza od Lećea, ko zna, možda će ovaj remi biti ključ u borbi za Ligu šampiona.

Sada će čekati rasplet vikenda, ako Inter pobedi Sasuolo mogao bi da ih stigne na trečem mestu, Milan je na -5, gostuje protiv Specije u Liguriji, a remiju Rimljana se obradovao Juventus koji bi pobedom protiv Kremonezea učvrstio drugu poziciju.

Bilo je dosta kritika na račun Srbina, posle serije loših rezultata, ali mu je severna tribina Olimpika pružila podršku transparentom "Mi, smo uz tebe".

"Ovde sam osam godina, dugujem veliku zahvalnost navijačima, pokazali su i u ovoj prilici koliko me cene", kaže Sergej.

On bi mogao da ode, godinu dana pre isteka ugovora, mada na svako pitanje odgovara diplomatski da će o tome na kraju sezone. Ipak, mnogi tvrde da neće produžiti ugovor i da Lacio ima opciju ili da na njemu zaradi, ili da ga puste da ode za nekih 13 meseci kao slobodan igrač što je malo verovatno.

Problem ostaje cena, ranije su tražili 100 miliona, sada 40 jer ulazi u poslednju godinu ugovora, ali niko od zainteresovanih klubova neće platiti toliko.

🗣 La curva nord intona un coro e dedica uno striscione a Milinkovic Savic
🏟 Lo striscione recita: "Milinkovic la nord è con te!"
📲 @BaldiMarce pic.twitter.com/tHZg0SKEf1

— AllRoundLazio (@AllRoundLazio) May 12, 2023

>Dva najozbiljnija kandidata ostaju iz PL, Arsenal i Njukasl. "Svrake" će u Ligu šampiona po svemu sudeći, Edi Hau traži partnera za Bruna Gimaraeša i SMS se uklapa u profil željenog pojačanja. Čekaju se ostali, ali malo je verovatno da će ostati u Italiji, iako se i dalje provlače priče o Juventusu.

U svakom slučaju, jasno je da je vreme za prelazak na sledeći nivo i da i sam igrač shvata da je prevazišao sredinu u kojoj sa uspehom igra osam godina. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke