Treća nesreća kada je u pitanju porodica Azar - Najmlađi je problematičan

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 20.01.2022.
23:55
Izvor: Sportske.net

Nije ispunio očekivanja.

EPA-EFE/MARISCAL
EPA-EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Najmlađi brat iz porodice Azar - Kilijan, nema ni približno uspešnu karijeru poput svoje nadaleko poznatije braće Edena i Torgana.

Dok se Eden odavno ostvario, pa sada stagnira u Realu, a Torgan vuče konce u Borusiji iz Dortmunda, najmlađi od trojice Azara, Kilijan, nije pratio njihov put.

Kilijan je prošao akademiju Lila, baš kao i Eden, a potom je na inicijativu najstarijeg brata doveden u mlađe selekcije Čelsija, gde je odigrao nekoliko mečeva za U23 ekipu "plavaca" i procenjeno je da nije na zadovoljavajućem nivou. Bio je čak i u Mađarskoj, da bi u ovom trenutku nosio dres Serkl Briža.

Međutim, sve su prilike da to neće biti još dugo, jer njegovo ponašanje ne dolikuje bilo kom profesionalnom fudbaleru, pa ni onom koji igra na rekreativnom nivou. Serkl ga je suspendovao na određeno vreme zbog svog nedoličnog ponašanja. Kako kažu belgijski izvori, ne odgovara na zahteve trenera, neretko odbrusi svom strategu i uprava Serkla je rešila da ga odstrani iz ekipe.

Svesni su da poseduje talenat, ali on za to ne mari, ne postoji volja za napretkom i radom i uskoro će morati da pronađe novu sredinu. A pričalo se u prošlosti da može da nadmaši Edena...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke