Treća sreća? Nagelsmana već čeka novi izazov - "sebični tim"

Autor: Nemanja Janošev
subota 25.03.2023.
15:20
Izvor: Sportske.net

Da li će ovog puta uspeti?

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Nemački trener Julijan Nagelsman mogao bi uskoro da se vrati radnim obavezama.

Samo dan pošto je i zvanično otpušten od strane minhenskog Bajerna, Julijan Nagelsman se povezuje sa novim klubom. U pitanju je Totenhem, čiji ga je prvi čovek Danijel Livi želeo još 2019. godine kada je Maurisio Poketino napustio severni London. Ipak, u klub je stigao Žoze Murinjo, a kada ga je i s njim okončana saradnja 2021, Totenhem je ponovo gledao ka Julijanu Nagelsmanu, no kada se Bajern pojavio diskusije više nije bilo.

Očekuje se da će Antonio Konte biti otpušten pošto-poto. Iako još uvek nema zvaničnog saopštenja od strane "pevaca", prilično je jasno da će do prekida saradnje doći u bliskoj budućnosti. Rajan Mejson bi trebalo da preuzme ekipu do kraja sezone, a onda je plan da na klupu novog"Vajt Hart Lejna" sedne Nagelsman koji je otvoren za taj posao, piše "Skaj sport".

To će ostaviti dovoljno vremena da Nagelsman analizira prethodni period svoje karijere, a potom i sam, potencijalno novi tim. Ekipu, koju je Antonio Konte nazvao sebičnom.

"Vidim sebične igrače, vidim igrače koji ne žele da pomažu jedni drugima i koji ne ostavljaju srce na terenu. Zašto? Zato što su ovde navikli. Ne igraju za nešto važno, da. Ne žele da igraju pod pritiskom, ne žele da igraju pod stresom. Lako je na ovaj način. Totenhemova priča je ovakva. Dvadeset godina postoji isti vlasnik i nikada nisu osvojili nešto”, izjavio je Konte prošlog vikenda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke