Trećeligaški Real...

Autor: Boris Jovanović
sreda 16.02.2022.
09:04
Izvor: Sportske.net

Španija šokirana izdanjem Merengesa...

EPA-EFE/Yoan Valat
EPA-EFE/Yoan Valat

Povezane vesti

Pljušte kritike na račun Reala, izgubili su na "Parku Prinčeva" iako u nadoknadi, sasvim zasluženo. Mediji ih nazivaju "preplašenim" i "rahitičnim", a i madridski mediji ne štede Anćelotijev tim.

"Meni su delovali kao trećeligaška ekipa, uplašeni, nesposobni, vezni red se sakrio. Ovo je tužno za sve navijače, napadači nisu videli Donarumu izbliza", rekao je sinoć u emisiji Kadena Ser novinar Žordi Marti.

Kolega Mario Torehon je dodao da je Real podsećao na neki tim iz LE ili još gore Lige Konferencija prema pristupu u Parizu.

Antonio Romero kaže da se PSŽ nije ni oznojio, a Real je već bio u škripcu, prinuđen da trči i da se brani. Ovaj analitičar u emisiji "Karusel" je insistirao da Real nikada ne sme da ostavi ovaj imidž, tužnog, provincijkog tima koji se nada da će primiti što manje golova u Parizu.

"Apokaliptična utakmica, zaslužili su da izgube i većim rezultatom, igrali su loše, ne menja ništa to što je Real primio gol u 94. minutu, nepravda bi bila da Francuzi nisu pobedili", dodaje Alfredo Relanjo.

Španci su skeptici da Merengesi mogu da prođu, pre svega, moraće da napadnu, kakav će to prostor ostaviti za Mbapea koga u ovom trenutku smatraju najboljim na svetu nije potrebno objašnjavati. Uteha je naravno da će majstora gledati od naredne godine u belom dresu, ali sadašnjost Reala nije baš u svetlim bojama. 

Anćelotija kritikuju jer je igrao sa rovitim Benzemom koji se nije video, Italijan tvrdi da je sa kapitenom sve u redu, jednostavno je bio izolovan. 

U analizama se podvlači da Real igra slabo već duže vreme, da su pobedili jedino Granadu, da su ispali iz kupa od Bilbaoa i sa remijem protiv Viljareala dozvolili Sevilji da se vrati u trku za titulu. Anćeloti ima tri nedelje da podigne ekipu i tri meča u prvenstvu, najlakši posao za vikend bi trebalo da bude protiv Alaveša, onda sledi kratak put na Valjekas, pa i najveće iskušenje na Anoeti protiv Sosijedada...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke