Trener Benfike po dolasku u Beograd: "Mnogo vam hvala..."

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 18.09.2024.
22:01
Izvor: Sportske.net

Bruno Laž se oglasio na konferenciji.

Povezane vesti

Prvi meč u istoriji Lige šampiona koji će se igrati u četvrtak jeste duel Crvene zvezde i Benfike na našem najvećem stadionu. 

Crvena zvezda će dočekati pred prepunim tribinama stadiona "Rajko Mitić" velikana iz Portugala, a trener Benfike Bruno Laž je večeras bio gost na stadionu gde je održao konferenciju za novinare. 

Prvo je upitan za atmosferu na stadionu. 

"Što se tiče atmosfere, za nas kao ekipu treba, mi treba da znamo ono što će biti važno je kakva će biti naša ekipa, kakvi će biti naši navijači. Očekujemo puno podrške u ambijentu i očekujem da nas podrže. Naravno, ono što će učiniti da ekipa raste su utakmice i puno rada, naravno, treba nam puno vremena. Dinamika pobede je specifična, sutrašnju utakmicu ne možemo da gledamo na poslednju utakmicu, nego treba da nastavimo sa našim radom i dinamikom te pobede", rekao je Bruno Laž. 

Smatra li da je ova utakmica možda i ključna za nastavak Lige šampiona?

"Nemam vremena da gubim vreme, moje vreme je tako kratko, imamo jednu utakmicu i pripremamo se za drugu. Ambicija koju imam je dinamika pobede i da nastavimo da radimo i da gradimo tu kulturu pobede. To je moja briga i nemam vremena, neću da gubim vreme, moja ekipa nema vremena da gubi, da razmišljamo šta će biti", rekao je Laž. 

Tokom vikenda, Benfika je slavila protiv Santa Klare, a Bruno Laž ističe da će biti promena u odnosu na tu utakmicu. 

"Postojaće razlike, biće promena. Ono što smo pripremali i što smo uporedili ranije i što smo uporedili sa igrom našeg protivnika, dinamika odbrane je različita i treba da shvatimo, imali smo vremena da shvatimo kako protivnik funkcioniše i da stvorimo prostor i prilike za golove. Imamo protivnika da vidimo kakva su naša ponašanja. Mislim da smo dobar posao uradili u poslednja tri dana, dali smo sve informacije igračima i smatram da možemo da očekujemo dobru igru", rekao je on. 

Zahvalio se i na dobrodošlici. 

"Takođe, želeo bih da iskoristim da vam kažem da se zahvalim na dobrodošlici, jer naša zemlja prolazi kroz težak period, mnogo vam hvala", rekao je on. 

Inače, Portugal je proglasio stanje prirodne katastrofe zbog požara koji su van kontrole...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke