Trener Borca u transu: "Nemamo vremena za slavlje, ništa ne radi u tri ujutru!"

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 24.10.2024.
22:15
Izvor: Sportske.net

Žižović nije krio raspoloženje posle pobede na Kipru.

EPA-EFE/BORISLAV ZDRINJA ZIPAPHOTO
EPA-EFE/BORISLAV ZDRINJA ZIPAPHOTO

Povezane vesti

Fudbaleri banjalučkog Borca žive san pošto su nakon istorijskog plasmana u UEFA takmičenja stigli do prvih bodova, slaveći na gostovanju APOEL-u na Kipru 0:1 u meču drugog kola Lige konferencija.

Tim iz najvećeg grada Republike Srpske stigao je do trijumfa u Nikoziji pogotkom Stefana Savića u 63. minutu, a prirodno raspoložen posle meča bio je trener gostujućeg tima Mladen Žižović.

Šef stručnog štaba Borca, vidno uzbuđen posle istorijskog rezultata, rekao je da je klub opravdao ime koje nosi.

"Apsolutno čudesna noć za nas i sve koji nas podržavaju na Kipru. Podarili smo im fenomenalno veče koje će ostati trajno ispisano u istoriji kluba. Pokazali smo i večeras zašto se zovemo Borac i da se nećemo predati bez obzira ko stajao i nas", rekao je mladi stručnjak.

Žižović je posebno skrenuo pažnju na one koji nisu verovali da će Borac biti konkurentan u trećem po kvalitetu UEFA takmičenju.

"Još jednom smo pokazali da se možemo nositi sa velikim favoritima, a onima koji nas ne poštuju pokazali smo da je ovo neverovatna grupa momaka. Ovakvu predanost, borbu i zalaganje mogu pokazati samo sjajni momci", nije krio oduževljenje trener Borca igrom svog tima dodajući da su demantovali prognoze mnogih koji im nisu verovali.

Harizmatični stručnjak se našalio prilikom pitanja da li će sa igračima proslaviti veliki trijumf.

"Nemamo vremena, a i dolazimo u 3 ujutro, tada ništa ne radi. Jeste velika pobeda, ali zaista moramo da se skoncentrišemo na sve naše ciljeve koje smo zacrtali u ovoj sezoni", kazao je on optužujući kolege sa protivničke klube za nedolično ponašanje prema stručnom štabu Borca.

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine osvojio je četiri boda uvodna dva kola, a sledeći meč odigraće 7. novembra na gostovanju Vikinguru na Islandu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke