Trener "pada" zbog Duće Tadića?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.05.2017.
10:27
Izvor: Sportske.net

Između ostalog, to će biti ključ Sautemptonove odluke. U klubu nezadovoljni, sledi neizbežno...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Sautempton će na kraju prvenstva smeniti Kloda Puela. Nezadovoljni su igrama i rezultatima, sezona je maskirana kroz plasman u finale Liga kupa, ali sve ostalo je bilo loše.

Zameraju mu na negativnoj taktici, tim je potpuno promenio fizionomiju, ključni igrači poput Tadića nisu bili na nivou iz prošlih sezona.

U Sautemptonu za to krive Puela, i sam Tadić je ranije rekao da igra na pogrešnoj poziciji, da ga trener izvlači iz igre kada ima najviše prostora i može najviše da pruži.

Ali, nije samo Srbin razlog, priča se i da većina drugih igrača nije zadovoljna, da je Francuz suviše rigidan u svojim fudbalskim idejama, četiri meča u nizu nisu dali gol na "Sent Meriju".

Nisu uspeli ni da dočekaju proleće u Evropi, a bez obzira na rezultat meča protiv Stouka ovo je najmanji broj bodova koji su osvojili od povratka u PL 2012.

Zbog svega toga, Puel je viđen za smenu, iako je on te vesti odbacio kao glasine.

Klub neće žuriti, Francuz će podneti izveštaj, ali mnogi veruju da je odluka već doneta. Imaju i ideju za novog trenera, u pitanju je Silva koji nije uspeo da spasi Hal ispadanja, ali je ostavio odličan utisak na klupi "Tigrova" u drugom delu sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Friday, 19.05.2017
12:10

Puel nije trener za Soton, jer je ekipa sastavljena pretezno od tehnicara, igrali su dosta ofanzivno i pod Poketinom i pod Kumanom, a Puel je skroz promijenio filozofiju. S obzirom kako su igrali, mjesto na tabeli im je odlicno.

avatar
Nikki92CFC
Friday, 19.05.2017
10:48

Mnogo se ovde daje na znacaju Tadicu, nije on uopste toliko bitan za Saut.