Trenerska vrteška u Seriji A, Inter i Napoli večeras u centru pažnje!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.05.2021.
23:42
Izvor: Sportske.net

Nove informacije iz Italije stigle kasno večeras.

EPA-EFE/ROBERO BREGANI
EPA-EFE/ROBERO BREGANI

Povezane vesti

Prava trenerska vrteška ovih dana u Italiji.

Podsetimo, Antonio Konte je posle osvojene titule sa Interom napustio klubu ''Neroazura'', Andrea Pirlo je posle neuspešne sezone napustio Juventus, a na klupu ''Stare dame'' vraća se Maks Alegri. Ivan Jurić je napustio klupu Verone i preselio se u Torino, a Simone Inzagi i Đenaro Gatuzo rastali su se sa Lacijom, odnosno Napolijem.

Već par dana se u medijima najavljuju naslednici Kontea i Gatuza, a večeras su se pojavile nove informacije, po kojima su te najave i potvrđene.

Italijanski novinar Fabricio Romano objavio je večeras da je Simone Inzagi potpisao ugovor sa Interom i da će taj ugovor važiti naredne dve godine, do juna 2023. godine, dok je Đanluka Di Marcio, pozivajući se na Skaj Sport potvrdio da je Lućano Spaleti postigao dogovor sa Napolijem i u narednoj sezoni će predvoditi njihov tim.

Ostaje još da vidimo gde će Antonio Konte nastaviti karijeru, potvrda se očekuje već u narednih nekoliko dana, kao i ko će biti novi trener Lacija umesto Inzagija.

Prethodnih dana se često i ime Siniše Mihajlovića pominjalo u različitim spekulacijama, ali za sada nema konkretnijih informacija da li će napustiti Bolonju.

*


*


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke