Trese se "Old Traford", Glejzeri najavili promene: "Navijačima veća prava"

Autor: Sportske Net
petak 04.06.2021.
17:45
Izvor: Sportske.net

Posle protesta na "Old trafordu" vlasnici su s konačno oglasili.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Jedan od dvojice predsednika Mančester junajted Džoel Glejzer, oglasio se danas na forumu navijača kluba. 

Kao što je već najavio, on je u petak rekao svoje mišljenje o klubu i da će se ovim putem obratiti fanovima, prvi put za 15 godina. 

"Cilj nam je da pobedimo u svakom takmičenju u kom učestvujemo, a mi ćemo nastaviti da ulažemo u našu akademiju ne bi li smo podržali menadžera u nastojanju da ispuni ciljeve kluba", počeo je Glejzer, a potom se osvrnuo na stadion. 

"'Old Traford' je srce Mančester junajteda i, iako smo portošili preko 100 miliona funti na infrastrukturalne projekte, sada ćemo ubrzati proces planiranja i usavršavanje stadiona. Isto važi i za naše ostale terene za trening", dodao je on. 

Navijači su nedavno, pred derbi sa Liverpulom upali na "Old Traford" upravo zbog negodovanje uprave i vlasnika kluba. 

"Kao vlasnici, želimo potpuno isto što i navijači - uspešan tim i jak klub i želimo da radimo na ovom partnerstvu da bismo postigli te ciljeve", kazao je kopredsednik kluba i dodao:

"Navijači su neistovana faktor, i snaga i vitalnost kluba i ja sam lično posvećen tome da im se osigura veća važnost i pravo glasa kroz stvaranje Savetodavnog odbora za navijače, ali i platforme za navijače", završio je Glejzer. 

Kakva će biti reakcija "crvenih đavola" i da li su ovo samo prazne priče ili će se zaistati nešto pomeniti u politici kluba, ostaje nam da ispratimo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke