Trezege rešio da se povuče!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.01.2015.
21:24
Izvor: Sportske.net

Francuski internacionalac koji je tokom prve decenije 21. veka pokazao sav svoj potencijal izgleda je doneo odluku da se povuče sa fudbalske pozornice.

Povezane vesti

Nadali su se neki evropski klubovi da bi tokom januarskog prelaznog roka mogli da angažuju veterana koji je obeležio početak novog veka ali se čini da će svi interesenti ostati praznih šaka.

David Trezege (37) nalazi se u Južnoj Americi gde provodi dane odmora nakon epizode u Indiji a tamošnji mediji došli su do saznanja da "Trezegol" planira da se penzioniše.


Vest je kao udarnu preneo jedan od najuglednijih južnoameričkih portala a večeras su je preneli i italijanski mediji poput "Gazete".

Kako navode italijanski mediji, Trezege će se u narednom periodu doći na "Čizmu" ali ne da bi ponovo zaigrao u nekom od klubova koji su ga želeli u svom sastavu već da bi sa čelnicima Juventusa razmotrio početak trenerske karijere u tom klubu.

Nema sumnje da će "Bjankoneri" dočekati svoju legendu raširenih ruku jer niko u Torinu ne može da zaboravi šta je Trezege uradio za Juve u periodu od 2000. do 2010. godine.

Ostaje nam da sačekamo da fudbaler potvrdi odluku o povlačenju posle čega će svet moći da se priseti svega što je od 1994. godine uradio na terenima Južne Amerike i Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
juventino
Tuesday, 20.01.2015
23:29

Brat moj, kosica i bradica