Tri razloga zbog kojih je Kristijano Ronaldo pobesneo nakon utakmice u "Zmajevom gnezdu"!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 18.02.2021.
12:48
Izvor: Sportske.net

Portugalca odvajali od sudije, ali ono što se desilo na samom kraju utakmice je samo jedan od razloga...

 EPA-EFE/ESTELA SILVA
EPA-EFE/ESTELA SILVA

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je vikao na Del Ćera Grandea, retko smo ga viđali u ovakvim situacijama, obično se žali, ali nikada ovako ne protestvuje.

Penal je bio u to nema sumnje, ali umesto da sačeka signalizaciju iz VAR sobe, sudija je odsvirao kraj što je razbesnelo i Pirla i igrače. Nauporniji u protestima je bio Ronaldo, pokazivao je prstima ka sudiji, koji je ostao nem.

Pre toga ga je Mbemba srušio bukvalno u poslednjem minutu.

"Šteta što sudija nije imao hrabrosti", kaže Pirlo, međutim, to je najmanji propblem Juventusa. Oni su delovali posve izgubljeno i s obzirom na ono što su pružili ovo je rezultat iz snova. Moraće da pobede u Torinu, ali mediji se slažu, ako ne mogu da dobiju hrabri, ali limitirani Porto, ne treba da idu dalje. A opet, i ako prođu, teško je zamisliti ovakav Juventus protiv nekog jačeg tima.

Ali, Kristijano nije bio samo ljut zbog penala.

Frustriran je svojom igrom, muči se, nije u formi, za njega je Liga šampiona potpuno drugačija motivacija i jednostavno na sve načine želi da postigne gol. Osim što je najbolji strelac u istoriji takmičenja, on je posle grupne faze dao 67 golova u 81 meču.

I jasno je da se Juventus i dalje nada u njega, pre par godina je sam izbacio Atletiko.

Ljut je i na saigrače, osim nedostatka lopti, Juventus je učinio sve da pobedi sam sebe, Ronaldo ne može da shvati greške kakve su se dešavale na startu i to iskusnim igračima.

Ronaldu se izgleda sve skupilo, ali najveći problem je sama nemoć Portugalca...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Thursday, 18.02.2021
14:36

Ništa gore nego kada te sudije u LŠ naviknu da sviraju penal u 90+ minutu čim se se baciš na travu, a onda jednom ne sviraju. 😂 Saigrači su mu stvarno katastrofa, gledaju ga kako pokušava u šesnaestercu Porta da uhvati neki poluvolej ili šta već i pogledima skreću loptu, normalno da će zahvaljujući njima izlizani omašiti ceo fudbal. 😂 Ili onaj što neće da se skloni pa se izlizani zakuca u njega. 😂 K'o što nikada nikoga nije sam izbacio, tako nije ni pre par godina izbacio Atletiko, već je to standardno uradio sudija priznavši mu 2 neregularna gola od 3 koliko je ukupno dao. Takva prevara od igrača nije nikada viđena, marketing mu celu karijeru gradio mit na sudijskim pljačkama, simuliranjima, fake penalima, nameštenim utakmicama itd., izmišljajući rekorde koje je kao postavio/oborio ignorišući sve utakmice na kojima se nije video (a takve su sve na kojima nije dao gol) i hiljade promašenih zicera i lopti.