Tri u jedan - Zgrešio penal, iznudio crveni pa dao gol sezone, Totenhemu ne ide ni bez Kontea!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 03.04.2023.
22:57
Izvor: Sportske.net

Kakva ludnica!

Povezane vesti

Fudbaleri Evertona i Totenhema remizirali su rezultatom 1:1 u 29. kolu Premijer lige.

Vodeći gol postigao je Hari Kejn, koji je postigao vodeći pogodak i to iz penala u 68. minutu. Zanimljivo, ovo je Kejnu čak 16. pogodak na 17 utakmica protiv Evertona, njegovog omiljenog rivala.

Ipak, Totenhemu je mnogo olakšao Dukure koji je nepotrebno reagovao burno posle jednog duela sa Kejnom i udario ga u lice u 58. minutu i zaradio direktno isključenje.

Pre toga, u prvom poluvremenu gotovo da nije bilo pravih prilika, ali se igra rasplasmala u drugom poluvremenu.

Totenhem je sa igračem više krenuo u ofanzivu, a penal je dobio posle neopreznog starta Majkla Kina. Kejn je preuzeo odgovornost i zategao loptu u sam ugao za 0:1.

Everton je krenuo u ofanzivu, a dodatno se zakuvalo u 88. minutu kada je i Lukas Mura nepotrebno nagazio  Kina i zaradio zasluženi crveni karton. 

Nakon toga, Kin je zaokružio sve večeras - nakon napravljenog penala i iznuđenog penala, postigao je evrogol. U 90. minutu se namestio i sa nekih 30 metara poslao loptu u same rašlje za 1:1 i erupciju na "Gudisonu".

Do kraja nije bilo promene rezultata, ovaj bod je mnogo više značio Evertonu u borbi za opastanak, dok Totenhem nastavlja da "grca" u borbi za Ligu šampiona. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke