Trofej za "Lisice", Tilemansova raketa!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.05.2021.
20:09
Izvor: Sportske.net

Čelsi je ostao bez trofeja, ekipa Lestera osvojila FA kup. Plavci proklinju VAR i milimetar.

EPA-EFE/Kirsty Wigglesworth
EPA-EFE/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Ekipa Lestera je osvajač FA kupa za sezonu 2020/21 pošto je u finalu savladala ekipu Čelsija rezultatom 1:0 na "Vembliju" pred 20 hiljada navijača. 

Čelsi dosta bolji u prvom poluvremenu od Lestera, nisu koristili greške na sredini terena protivnika i nakon prvih 45 minuta bilo je 0:0. 

U drugom gol u 63. minutu. 

Lopta je završila kod Tilemansa, on je opalio sa 20 i kusur metara, pogodio sam ugao za prednost Lestera, ispostaviće se i pobedu. 

Čilvel je imao veliku šansu da pogodi gol, pokušavali su fudbaleri Čelsija na sve načine, imao je kasnije i Mejson Maunt priliku, ali je Šmajhel izlazio kao pobednik.

Postigao je Čelsi gol u 89. minutu, ali je nakon VAR tehnologije sudija odlučio da preokrene odluku, bio je ofsajd za veliko olakšanje navijača Čelsija. Neverovatna situacija, recimo da je ofsajd bio jedan milimetar. Pogledajte OVDE

"Lisice" su na kraju došle do trofeja, fenomenalan uspeh za Brendana Rodžersa i njegove izabranike. Bio je ovo prvi trofej FA kupa za Lester, prvi trofej FA kupa za Brendana Rodžersa koji je objedinio škotski i engleski FA kup. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke