Tuga, Juve odustao, doneta odluka oko trenera? Ferari preči od treninga!

Autor: Boris Jovanović
utorak 11.05.2021.
08:51
Izvor: Sportske.net

Izgleda da u Juventusu samo čekaju kraj, da se mučenje završi...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Nema više nikakve dileme, čak je i za smenu kasno.

Juventus je, ako se ne desi neko čudo izgubio mesto u Ligi šampiona, ostaje im finale kupa Italije, a u klubu su odlučili da bez obzira na rezultate Andrea Pirlo ostane do kraja sezone.

Navodno, njegova smena je razmatrana posle remija u Firenci, Tudor je bio spreman da sa mesta pomoćnika bude promovisan u trenera do kraja sezone, ali su u klubu prelomili i rešili da "Mozart" koji je razočarao ostane do kraja sezone.

Iako je Nedved izjavio da će Pirlo biti i naredne godine trener, kao i da Kristijano Ronaldo ostaje, to se neće desiti. I sam Čeh bi mogao da ode iz kluba, posle pogrešnih procena sportskog sektora. Ono što je jasno je da je ovo izgubljena sezone, Pirlo će se oprostiti na kraju, a navodno je Alegri već sve dogovorio, preuzeće klupu, ali imati i mnogo veća ovlašćenja nego u prvom mandatu. 

Da li to znači odlazak Kristijana Ronalda?

Sigurno, Mendeš traži novi klub, navodno je Kristijano nakon smene Alegrija izjavio da bi peške otišao da je Maks ostao na kormilu. Ipak, izgleda da će se sada vratiti, što znači da Ronaldo, pogotovo što neće igrati Ligu šampiona nema motiv da ostane.

On nije juče ni trenirao sa ekipom koja se sprema za sutrašnji meč protiv Sasuola. Naime, u društvu vlasnika Juventusa, Džona Elkana, Ronaldo je bio u Ferariju, prisustvovao predstavljanje novog modela "Monca" koji je već kaparisao.

Izgleda da je Juventus prošlost, da ni same vlasnike ne zanima puno kako će završiti sezona koja je potpuni neuspeh. Džon Elkan je bio na stadionu sa rođakom Anjelijem na meču protiv Milana, a njegov brat Lapo na društvenim mrežama posle meča izrazio razočaranje uz reči da igrači moraju da znaju čiji dres nose...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke