Tuhel besneo nakon poraza od Arsenala!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 24.07.2022.
17:00
Izvor: Sportske.net

Nemac prozvao igrače, ali i nove gazde kluba.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Čelsi je noćas u Orlandu doživeo težak poraz od Arsenala u prijateljskoj utakmici rezultatom 4:0.

Arsenal je potpuno nadigrao Čelsi, a menadžer “plavaca” Tomas Tuhel je nakon utakmice otvoreno kritikovao svoj tim, ali i novo rukovodstvo, za koje smatra da je premalo investiralo u ekipu. Čelsiju je ovo bio drugi uzastopni poraz u pripremnim utakmicama, što je Tuhela posebno zabolelo. Pre Arsenala je Čelsi izgubio od Šarlota.

"Ne pamtim kad sam zadnji put izgubio dve utakmice zaredom na pripremama. Te utakmice su mi jako bitne jer ih smatram važnim za atmosferu, osećaj, uigranost i samopouzdanje. Mentalno uopšte nismo bili u utakmici što nije ni čudno budući da veliki broj igrača razmišlja o odlasku iz kluba", rekao je Tuhel i nastavio:

"Ne možemo se nadati drugom dok je takva situacija u klubu. Zašto bi se išta promenilo sa istim igračima u ekipi? Svi u klubu se moramo skupiti i pokušati da nešto promenimo, jer ovo nije dobro. Jedina svetla tačka bio je Kulibali koji je odigrao bez greške. Nadigrala nas je ekipa koja ne igra Ligu šampiona."

Čelsi do kraja priprema u petak igra protiv Udinezea, a onda se vraća u Englesku gde ga čeka početak nove sezone u Premijer ligi.

Dvostruki prvak Evrope prvu utakmicu u prvenstvu igra 6. avgusta u Liverpulu protiv Evertona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 24.07.2022
18:06

Prvi trener za odstrel Tuhel.U borbi za trece i cetvrto medto su favoriti Totenhem,Arsenal i Celzi.Junajted treba da ucini podvig da bi se dokopao LS.Racuna na holandske igrace koji su dobri ali za Holandsku ligu.Nephodan mu je spic i centralni vezni.U pripremama Junajted je primao golove od brzih igraca (spori stoperi)Tandem Fred-Mek Tomini ja najslabiji od svih pomenutih 4 tima.Treba se pouzdati u kvalitet Ten Haga i nadu da Ronaldo nece igrati.