"Tuhel će napustiti Bajern DANAS!"

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.05.2023.
10:45
Izvor: Sportske.net

Tenzije u Bavarskoj nikad veće...

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Bajern Minhen je osvojio titulu u najluđoj završnici Bundeslige, ali nema mira na "Alijanc areni".

Samo nekoliko minuta pošto je Bajern osvojio 11. vezani šampionski pehar, klub je zvanično potvrdio da Oliver Kan i Hasan Salihamidžić napuštaju Minhen. 

To se nije svidelo ni kapitenu Džošui Kimihu, koji je odmah posle utakmice i sam rekao da "je trebalo sačekati da prođe proslava i da ovakav potez izaziva rolerkoster emocija". 

Bavarce kritikuju sa svih strana, a legendarni Ditmar Haman veruje da će Tomas Tuhel napustiti Bajern već danas, kada shvati u kakvo je okruženje došao.

"Kada vidiš da tako tretiraju ljude oko tebe, zapitaš se - da li ja želim da radim u ovakvom klubu? Ne smemo isključiti mogućnost da i Tomas Tuhel uskoro ode. Ali, ta odluka je na njemu", rekao je Haman uživo u programu jedne nemačke televizije, a za njim se nadovezao Erik Mejer, koji je dodao:

"Mislim da će Tuhel napustiti Bajern u ponedeljak". 

Niko unutar svlačionice ni u okruženju Bajerna, nije zadovoljan ponašanjem uprave u poslednje vreme, a način na koji su oterali Kana i Salihamidžića nikome se nije svideo. 

Kan je čak na društvenim mrežama potvrdio da mu je klub zabranio da putuje u Keln na meč poslednjeg kola i da prisustvuje proslavi titule. 

I sam Tuhel je priznao da je iznenađen i da nije znao šta se sprema, te ponovio da su Kan i Salihamidžić bili ti koji su ga doveli na "Alijanc arenu". 

Da li će zaista razmisliti od odlasku posle samo dva meseca kao što tvrdi Ditmar Haman?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke