Tuhel i Lukaku oči u oči - Ishod koji je loš za sve!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 02.01.2022.
08:17
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se da napadač-razbijač bude udarna igra Čelsija budući da su izdvojili 100 miliona za njega, ali sistem Tomasa Tuhela ne podrazumeva tako nešto.

 EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel održao je sastanak sa svojim napadačem Romeluom Lukakuom u vezi Belgijančevog intervjua za "Skaj sport" u kojm je priznao da je nesrećan u Londonu.

"Veliki Rom" je pre nekoliko dana uzburkao fudbalsku javnost rečima kako nije srećan u svom drugom mandatu u Čelsiju iz razloga jer mu se ne dopada stil igre u koji je uključen, te da bi voleo da se vrati u Inter.

To je poremetilo harmoniju u redovima "plavaca" koji proživljavaju krizu rezultata u poslednje vreme i desetkovani povredama i izostancima, polako gube trku sa Sitijem.

Priliku da to isprave imaće protiv Liverpula, ekipe koja takođe ima velike probleme u ovom momentu i biće bez Jirgena Klopa na današnjem meču. Tomas Tuhel je pred ovaj duel rešio da razgovara sa Lukakuom kako bi znali na čemu su za derbi kola, a ishod je loš za sve strane, prenose engleski mediji.

Tuhel planira da odstrani Lukakua iz tima za predstojeći duel zbog reči koje je Belgijanac uputio i stava koji ima. Opcija manje za nemačkog stručnjaka pred utakmicu koja lako može da odredi nastavak šampionata za londonski tim, dok je pitanje hoće li se situacija uopšte stabilizovati. 

Lukaku je dao jasan signal da želi da ode, mislima više nije 100 odsto uz ekipu i neizvesno je može li Tuhel da mu veruje za nastavak sezone. Baš kao i svaki fudbaler i Lukaku želi minute, ali ukoliko se stvari ne izglade, njegov period na terenu može biti sveden na minimum.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke