Tuhel: „Najvažnija su tri boda“ – Lampad: „Odlučila mala greška“

Autor: Mladen Heleta
subota 06.08.2022.
22:32
Izvor: Sportske.net, Beta

Čelsi slavio na Gudisonu prvi put posle 2017.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Čelsi je danas pobedio Everton u gostima sa 1:0 u prvom kolu Premijer lige.

Menadžeri Tomas Tuhel i Frenk Lampard imali su zanimljiva izlaganja nakon meča.

Čelsijev Tuhel je rekao da ekipa nije na najvišem nivou, ali da su najvažnija tri boda koja je osvojila.

"Prethodnih sezona smo se mučili da ovde osvojimo bodove, a sada smo ih osvojili. Pobeda je pobeda, to je najvažnija stvar, ali moramo da se poboljšamo. Možda nismo na najvišem nivou, doveli smo igrače koji su došli kasno, pripreme su bile  pomalo turbulentne, ali su treninzi prethodne nedelje obećavajući", rekao je Tuhel za Skaj.

Fudbaleri Čelsija ostvarili su prvi trijumf na Gudisonu još od 2017. godine. 

"Neke situacije u prvom poluvremenu su bile prilično dobre, a u drugom delu nije bilo dovoljno kretanja sa loptom, što je uticalo na igru. Drugo poluvreme je bilo čudno bez ritma ekipe, ali izdržali smo i uradili ono što je bilo potrebno da sačuvamo našu mrežu", naveo je trener londonske ekipe.

Govoreći o dovodjenju novih igrača, Tuhel je rekao da bi ekipi koristile "nova energija i nove noge" kako bi bila na višem nivou.

"Ako ne, poguraćemo ovaj tim, ali mislim da bi nam trebao novi doprinos i više kvaliteta. Radimo na tome. Ne želim da nam namećem pritisak, ali istovremeno ne želim ni da umanjujem očekivanja", naveo je Tuhel.

Njegov kolega iz Evertona Frenk Lampard istakao je da je meč odlučila mala greška.

"Frustriran sam, ali ne zbog naše igre. Mislim da smo bili veoma dobri. Čelsi želi da vas rastavi na delove, ali to im nismo dozvolili, osim one sitne greške koja je odlučila utakmicu. Momci su dali sve od sebe. Hvala navijačima, atmosfera je bila sjajna i naši igrači su u tome učestvovali", rekao je Lampard za Skaj. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke