Tuhel: "Nismo imali samopouzdanja"

Autor: Milovan Longinov
subota 25.09.2021.
23:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Nemac priznao...

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel rekao je da je njegovoj ekipi nedostajalo samopouzdanja u današnjoj utakmici i porazu od Mančester sitija.

Čelsi je na svom terenu izgubio od Mančester sitija sa 0:1, a jedini gol postigao je Gabrijel Žezus u 53. minutu.

"Bili smo odlični u poslednjih 20 metara terena, ali ne i na ostalih 80 metara. Siti je bio jači, oštriji, imao je više poziciju. Imao sam utisak da nam je nedostajalo vere da se izvučemo iz situacije. Svakom novom greškom gubili smo samopouzdanje", rekao je Tuhel, preneo je Skaj.

Londonska ekipa je u utakmicu ušla posle tri uzastopne pobede protiv Sitija, uključujući i finale Lige šampiona.

"Nismo mogli da pobegnemo od pritiska. Bilo je to pitanje donošenja odluka, a mi smo bili tako neprecizni. Nedostajalo nam je samopouzdanja da menjamo strane. Nismo bili na najvišem nivou, a tada ne možete da očekujete rezultat", naveo je Tuhel.

Čelsi je u slučaju pobede mogao da "pobegne" Sitiju na šest bodova, a umesto toga ekipe su sada izjednačene sa po 13 bodova.

"Igrali smo kao da imamo nešto da izgubimo, ali nismo imali. Posle gola dobro smo reagovali i više rizikovali. Takav pristup nam je bio potreban od starta, da preuzimaš rizik. Ali Siti je učinio da mi igramo loše", rekao je Tuhel.

Liverpul je prvi na tabeli sa 14 bodova, a po bod manje iza njega imaju Mančester siti, Čelsi, Mančester junajted i Everton.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke