Tuhel ogovorio Lukakuu, tek će se dići prašina!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 31.12.2021.
11:15
Izvor: Sportske.net

Sledi razgovor oči u oči.

EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga
EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku uzburkao je prazničnu atmosferu na Ostrvu izjavom da nije srećan na "stamford Bridžu" i da će se jednog dana vratiti u Inter, a kao glavnog krivca za to označio je menadžera Tomasa Tuhela.

Belgijanac se letos vratio u London posle izvanredne sezone u Interu, a u šampionskoj postavi Čelsija naišao je na sistem igre koji mu nije odgovarao.

Izjava da nije srećan i na mu prije Tuhelov stil igre uzburkala je Premijer ligu, a Nemac nije ostao dužan robusnom napadaču.

"Nije mi se svideo Lukakuov intervju i mislim da nam to ništa ne pomaže. Glasine nam nisu potrebne. Otklanjanje ove zbrke postiže se daleko lakše kroz serije pobede. Morate da razumete zbog čega je on to rekao i šta se krije iza toga. Kada je važan fudbaler veoma dobro znaš vrednost izgovorenih reči. Iznenađen sam takođe jer na njemu nisam primetio da nije srećan, štaviše suprotno. Razgovaraćemo licem u lice", poručio je Tuhel.

Podsetimo, pojedini izvori u Engleskoj da je Lukakuov intervju za italijanske medije napravljen pre tri nedelje, kada je bio u daleko lošijoj formi nego sada. Samo u poslednjih pet dana dvaput se upisao u strelce i pravo je pitanje da li i sada oseća isto.

Na pravom ispitu Belgijanac će biti već u nedelju protiv Liverpula, kada bi eventualnim golom mogao da odagne sve sumnje o svom statusu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke