Tuhel se pita, evo koga želi, a kome je spustio rampu za dolazak u Čelsi!

Autor: Boris Jovanović
utorak 05.07.2022.
09:02
Izvor: Sportske.net

Nemac ima poslednju reč...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Izgleda da su američki vlasnici ne samo spremni da ulože u stvaranje moćnog Čelsija već i da su dali potpuno odrešene ruke Tomasu Tuhelu. Oni su impsresionirani ponašanjem Nemca tokom krize i vakuuma zbog sankcija Abramoviču, njegovom jasno porukom da će ostati u Čelsiju kada je najteže i intergrativnim faktorom u svlačionici. Zbog toga u ovom trenutku nema nikakve dileme da će njegova reč biti poslednja.

Zbog toga je navodno dolazak Nejmara ili Ronalda sa čijim se agentom Mendešom sastao novi vlasnik Boeli, nemoguća misija, jer ih Nemac ne želi u timu.

On insistira da ode i Zijeh koji ima ponudu Milana, ali recimo nije raspoložen da se odrekne mnogo kritikovanog zemljaka Vernera. Otvoremniji je prema odlasku Pulišića čiji otac daje nekorektne izjave i traži minutažu za Amerikanca, a klub bi mogli da napuste i Žorginjo 12 meseci pre isteka ugovora, kao i Hadson-Odoi ako Lacio ponudi neki ozbiljniji novac što je teško zamisliti.

Šta od pojačanja želi Tuhel?

Pre svih Sterlingsa, kao i Rafinju iz Lidsa, ali to je samo početak. Matijs De Liht je ishodište svih napora i najteža meta, ali nije jedini. Stvari se dobro odbijaju kada je Kunde u pitanju, a ako ipak ne slome Juventus, spremna je ponuda za Akea iz Sitija, nekadašnjeg fudbalera Čelsija. 

U igri su još Dembele koga je Tuhel trenirao u Dortmundu, što se tiče priča koje se pojavljuju o Dibali ili Sergeju Milinković Saviću tu nema potvrde da "Plavci" razmišljaju o pomenutim igračima.

Inače, danas počinju kvalifikacije za Ligu šampiona, kompletnu ponudu imate na AdmiralBet, mi bismo izdvojili pobedu Malmea protiv Vikingura šampiona Islanda i golove u meču britanskih klubova velškog TNS i Linfilda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke