Tuhel - Umesto suza, čokolada!

Autor: Lazar Nikolić
subota 09.04.2022.
10:07
Izvor: Sportske.net

Svakako bolja varijante.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija ubedljivo su poraženi na svom "Stamford bridžu" u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona od Real Madrida, bilo je 3:1. 

Ovaj poraz teško je pao svima u klubu, a posebno menadžeru Tomasu Tuhelu. Nemački stručnjak govorio je za britanske medije o načinu na koji je gledao snimak utakmice protiv Reala i analizirao bolan poraz svog tima.

Pedantni trener odgledao je snimak utakmice odmah po povratku sa "Stamford bridža" noći između srede i četvrtka i još jednom narednog jutra, kako bi shvatio šta ne štima u igri njegove ekipe.

"Sedeo sam u sobi tokom čitave noći i jeo baš mnogo čokolade kako bih opet mogao da prođem kroz čitav meč kako bih kompenzovao stres. Počeo sam da pišem i pišem i pisao sve više i više. U jednom trenutku pritisnuo sam dugme za premotavanje unapred, ubrzao video na duplo kako bi što brže prošlo. Morao sam da zaustavim snimak, kako bih prošetao do kuhinje i dnevnog boravka da se smirim", priseća se Tuhel. 

Priliku da popravi nedostatke iz utakmice protiv Real Madrid Čelsi će imati danas  na gostovanju protiv Sautemptona u meču 32. kola Premijer lige. Ako mislite da je Tuhel uspeo da otkloni nedostatke, uđite na sajt AdmiralBeta i odigrajte dvojku na njegov tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke