Turska je pod njegovim nogama - Bivši Zvezdin golgeter je Feneru zagorčao život

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 23.12.2021.
00:00
Izvor: Sportske.net

Prija mu u Turskoj.

@karagumruk_sk/Twitter
@karagumruk_sk/Twitter

Povezane vesti

Srpski napadač i fudbaler Karagumruka Aleksandar Pešić svojim golom obezbedio je remi ekipi iz predgrađa Istanbula protiv velikana Fenerbahčea (1:1).

Nastavlja nekadašnji golgeter Crvene zvezde da trese mreže širom Turske, a najnovija žrtva bio mu je Fenerbahče. U duelu u kojem je Karagumruk gotovo 50 minuta igrao sa dva igrača manje, on je na asistenciju Ahmeda Muse postigao vodeći gol za svoj tim.

To se dogodilo u 31. minutu susreta kada je izbegao ofsajd i iskoristio pravovremeno dodavanje Muse. Nedugo zatim, Mesut Ozil je izjednačio sa bele tačke i postavio konačan rezultat iako je, kako smo naveli, Karagumruk imao dva igrača manje čitavo poluvreme! Trebalo bi istaći briljantnu partiju italijanskog golmana među stativama Karagumruka Emilijana Vivijana. Čak 13 odbrana imao je bivši golman Sampdorije, definitivno glavni junak remija.

Aleksandar Pešić, koji je svojevremeno nastupajući za Crvenu zvezdu u sezoni 2017/18 imao učinak od 28 golova i 25 asistencija u kampanji, sada u Turskoj dolazi do dvocifrenog broja pogodaka. Pokraj svog imena ima 10 egzekucija i jedno dodavanje za gol.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke