TVITOVI - Karager oduševljen Bajčetićem, španska legenda ga svojata!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 17.01.2023.
23:00
Izvor: Sportske.net

Pršte pohvale!

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Mladi vezista Liverpula Stefan Bajčetić odigrao je ove večeri izvanredan meč protiv Vulverhemptona u pobedi od 0:1 zahvaljujući kojoj je njegov tim izborio plasman u nastavak FA kupa.

Fudbaler srpskog porekla našao se u startnoj postavi i činio je vezni red zajedno sa Tijagom Alkantarom i Harvijem Eliotom i imajući u vidu nivo snage protivnika, doprineo da sredina terena "crvenih" izgleda najbolje u dosadašnjem toku sezone.

Na travnjaku "Molinoa" proveo je 75 minuta kada ga je zamenio Fabinjo, a ne bi bilo iznenađujuće ukoliko Stefan postane taj koji će ubuduće započinjati utakmice upravo pre Brazilca.

Reakcije na društvenoj mreži Tviter su i više nego pozitivne. Nekadašnji štoper Liverpula, sada komentator na "Skaju" Džejmi Karager je oduševljen njime, novinar Džejms Pirs koji ima informacije iz prve ruke kada je klub sa "Enfilda" u pitanju - takođe.


"Dobra pobeda za Liverpul. Osamnaestogodišnji Stefan Bajčetić je bio neverovatan", napisao je Karager.

*

"Stefan Bajčetić je bio odličan do sada. Razbijao je postavku i koristio loptu inteligentno. Španski tinejdžer ima mnogo potencijala", naveo je Pirs.

Naravno, boli ova nacionalna pripadnost kojom ga je oslovio Pirs, ali realnost je takva da je on trenutno bliži dresu Španije nego li srpskom.

*

*


Legendarni fudbaler Liverpula Luis Garsija ga već vidi kao budućnost španske reprezentacije.

"Možete da kažete da govorim ovo samo jer je on španski igrač, ali... Bajčetić pokazuje akreditive za sadašnjost/budućnost veznog reda Liverpula i Španije".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke