TVITOVI - Ko dovede ovog Pavlovića?

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.09.2024.
23:13
Izvor: Sportske.net

Kriv je i on...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je razočarao pred svojim navijačima na premijeri u novoformiranoj Ligi šampiona.

Iako je Fonsekin tim poveo golom Kristijana Pulišića, u narednih sat i nešto na terenu je postojao samo jedan tim - Liverul. Kada su Redsi spakovali tri gola, onda je tek Milan opet nešto pokušao, kada su im gosti svesno malo predali loptu, povukli se i čuvali rezultat.

Navijači Milana su očekivano razočarani, a na udaru je i naš reprezentativac Strahinja Pavlović. Nije ovo bilo veče našeg štopera, koji je sigurno mogao bolje da reaguje i kod drugog gola kada je iza njega skočio Van Dajk, kao i kod trećeg kada ga je Kodi Gakpo lako pretrčao, doduše, bio je već u šesnaestercu i mogao je samo da pravi penal.

Očekivano, navijači na društvenim mrežama kritikuju i Pavlovića, ali i ostala letošnja pojačanja koja su večeras razočarala od Morate, preko Fofane, Emersona... 

Kao što vidite, Pavlović je bio prilično na udaru, a verovatno da ni mediji neće biti blagonakloni prema njemu i "rosonerima".

Tu je i Pavlovićeva statistika koja pokazuje da je čak 13 puta izgubio posed lopte, da je igrao bez duela i generalno je bio ispod svog nivoa, kao i celokupna ekipa. 





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke