U Atletiku besni, imaju krivca i glavobolju pred novo teško gostovanje

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 05.04.2021.
19:41
Izvor: Sportske.net

Madriđani protiv svih?

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Atletiko Madrid mora da pobedi Barselonu, Real Madrid i sudije ako želi da osvoji titulu, veruju svi na crveno-beloj strani prestonice Španije.

Ovo su glavni utisci posle nove razočaravajuće partije i poraza od Sevilje u gostima. Iza svega stoji Hil Mansano, omrženi sudija u Atletiku i Barseloni, poznat kao veliki navijač Real Madrida i persona non grata u većini gradova širom Španije.

Mansano je bukvalno najomrženija ličnost u Barseloni, gotovo da nema utakmice na kojoj ne bude u centru pažnje zbog neke sumnjive odluke, a sada je to slučaj i u Atletiku.

"Jorgandžije" smatraju da je Mansano morao da poništi gol Sevilje pošto je prethodno jedan igrač igrao rukom. Takođe, Madriđani smatraju da su osakaćeni pošto je Mansano samo čekao da pokaže žute kartone igračima kojima preti suspenzija. Luis Suarez, Markos Ljorente i Žofri Kondogbija su zaradili javne opomene i neće igrati na drugom uzastopnom teškom gostovanju - Betisu.

Kapiten Koke je posle utakmice pred TV kamerama rekao da će "Atletiko morati da se bori protiv svih ako želi da osvoji titulu", aludirajući upravo na sudijske greške na štetu njegovog tima.

Trka će biti nikad luđa, Barselona ima šansu da priđe Atletiku na samo bod zaostatka, ali i u subotu gostuje Realu, što je utakmica na kojoj se Madriđani nadaju podeli bodova, uz naravno pobedu nad Betisom.

Ne treba zaboraviti da Atletiko ima i gostovanje Barseloni, 10. maja, tako da nas čeka zaista prava ludnica.

Nadamo se samo da će sumnjivi arbitri poput Hila Mansana i Mateua Lahoza biti na visini zadatka i da neće biti glavna tema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke