U Čelsiju grme, da li je Tejlor oštetio "Plavce"?

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 02.01.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net

Maneov potez digao prašinu.

EPA-EFE/VICKIE FLORES
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Povezane vesti

Remi Čelsija i Liverpula (2:2) već sada može da uđe u konkurenciju za jednu od zapaženijih utakmica u novog godini, ali u redovima londonskog kluba nisu bili zadovoljni suđenjem.

Kapiten Cezar Aspilikueta ukazao je da odluku glavnog sudije Entonija Tejlora da ne isključi Sadija Manea, koji je već u petom minutu dobio samo žuti karton čime je postao fudbaler koji je zaradio najbržu opomenu u Premijer ligi još od sezone 2006/2007.

Senegalac je udario rukom u lice kapitena Čelsija, koji smatra da je napadač Liverpula zaslužio čist crveni.

"To je čist crveni! Nije važno što se dogodilo u petom minutu. Ponekad gledamo smešne penale, a ponekad vidimo veoma opasne startove koji nisu sankcionisani. Ne vidimo konzistentnost u svakoj utakmici", primetio je Aspilikueta.

Čelsi je posle 26 minuta gubio 2:0 od Liverpula, ali je za samo četiri minuta u finišu prvog poluvremena majstorijom Matea Kovačića i Kristijana stigao do izjednačenja, koje je najviđe prijalo lideru Mančester sitiju.

Posle meča je najviše teme bilo o slučaju Manea, a osim Aspilikueta o tome se drznuo da priča i menadžer "Plavaca" Tomas Tuhel.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke