U Đenovi uvereni: "Ma kakav Pjatek, imamo boljeg!"

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 20.11.2018.
21:44
Izvor: Sportske.net

Hrabra izjava, nema šta.

EPA-EFE/Jan Karwowski
EPA-EFE/Jan Karwowski

Povezane vesti

Krištof Pjatek, ovogodišnja senzacija. Đenova ga je dovela za samo 4 miliona evra, a već je postigao 13 golova na isto toliko odigranih mečeva. Ipak, on je mogao vrlo lako da obuče dres drugog tima, ali se Sampdorija odlučila da dovede Davida Kovnackog umesto Pjateka.

Sampdorija i Đenova, gradski rivali, ovog vikenda će odmeriti snage na terenu, a nedavno su posmatrali istog igrača. Kako se sada čini, Sampdorija je napravila grešku, ali Ferero veruje u svoju procenu.

Predsednik Sampdorije, Masimo Ferero je otkrio pred ovaj duel da su oni gledali obojicu i da su se odlučili za mlađeg Poljaka. On smatra da će Pjatek teško održati ovakvu formu i da će se na kraju ispostaviti da nisu napravili grešku dovođenjem Kovnackog.

"Pratili smo obojicu i naš izbor je bio Kovnacki. Ukoliko Pjatek nastavi sa ovakvim partijama, to će mi nabaciti osmeh na lice i staviti do znanja da sam pogrešio", rekao je Masimo Ferero.

Sampdorija je prošlog leta dovela Davida Kovnackog koji je do tada nastupao za Leh Poznanj. Ima samo 21 godinu, a pre nekoliko godina je dobio nadimak "novi Levandovski".

Takođe, on je otkrio koliko je bitno to što imaju Kvaljarelu u svom timu.

"Njegov ugovor ističe na kraju ove sezone, ali on je svojim igrama kupio moje srce. U januaru ćemo doneti odluku zajedno. Ukoliko želi da ostane, mi smo tu za njega, a ukoliko želi da ide, mi ćemo poštovati tu odluku."



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke