U Dortmundu sigurni u Halanda, spremni i da se klade!

Autor: Sportske Net
ponedeljak 01.11.2021.
17:20
Izvor: Sportske.net

U čak 100 evra.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

U Borusiji Dortmund veruju da će Erling Haland ostati u timu u narednom periodu. Jedan od onih koji je optimističa u pogledu ostanka Norvežanina je i jedan od čelnika ovog tima Sebastijan Kel, koji je spreman da se kladi u čak 100 evra da će napadač ostati u Dortmundu. 

"Želimo da oseti da je Dortmund i dalje prava adresa za njega. Da će ovde moći da napreduje. Možda možemo da ga ubedimo. Borićemo se za njega, uradićemo sve što je do nas. Odluka još nije doneta, ali kladio bih se u 100 evra da će ostati“, rekao je Kel.

Bespotrebno je i govoriti koliko je Haland važan nemačkom timu. On je najbolji igrač ove ekipe, a sa Borusijom ima ugovor do 2024. godine. Međutim, želja je svih klubova u Evropi, a na meti nekolicine koja bi mogla da isfinansira njegove usloge. 

Iako trenutno povređen, realno je da će mladi fudbaler otići u neku od jačih liga, pitanje je samo ko će ponuditi više novca i da li će to biti baš narednog leta.  Još uvek se ne zna kada će ponovo na teren, ali prema nekim prognozama nećemo ga gledati do kraja godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke