U isto vreme?! Kraj i novi početak za legendarnog Srbina u Interu?

Autor: Boris Jovanović
petak 21.01.2022.
09:18
Izvor: Sportske.net

Da li je konačno?

Povezane vesti

Da li je Aleksandar Kolarov prelomio?

Kako piše calciomercato, bivši kapiten Srbije i legenda srpskog fudbala želi da završi karijeru već sada. Ostao je još neki dan da razmisli, on je čovek od poverenja Simonea Inzagija, sa velikim uticajem u svlačionici, ali izgleda da bi želeo da prestane sa aktivnim igranjem fudbala. Imao je problema sa povredom, ugovor traje do kraja godine, produžio ga je nakon osvajanja titule, iako se pričalo da će otići.

On je izrazio navodno svoju želju, ali pitanje je hoće li ga se Inter odreći ove zime jer žele dubinu u ekipi. Kolarov je odigrao samo tri meča u Seriji A ove sezone, ali je uvek spreman da pomogne mlađim igračima, i kako rekosmo predstavlja autoritet, Konte ga je i doveo jer ima mentalitet pobednika.

Podsetimo u bogatoj karijeri, srpski defanzivac je igrao posle Čukaričkog i OFK Beograda, za Lacio, Mančester Siti, Romu i sada Inter, sa Lacijalima je osvojio kup, u Engleskoj dve titule prvaka i pregršt domaćih kupova, sa mladom reprezentacijom Srbije je bio vicešampion Evrope, sa seniorima igrao na dva Mundijala.

Italijani spekulišu da bi odmah krenuo u trenerske vode, odnosno da bi ostao u Interu, kao član stručnog štaba Simonea Inzagija!

Kraj i novi početak?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak