U Jermeniji nema odlaganja - Trener Pjunika nezadovoljan!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 01.08.2022.
18:03
Izvor: Sportske.net

Dva Saveza imaju drugačiji stav.

EPA-EFE/Matt Childs / POOL
EPA-EFE/Matt Childs / POOL

Povezane vesti

Crvena zvezda je tražila i odobreno joj je odlaganje utakmice petog kola Super lige protiv Vojvodine u Novom Sadu narednog vikenda.

Isto je zahteva prošle nedelje njihov rival u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona jermenski Pjunik, ali njihov Savez nije dopustio da se utakmica tamošnjeg šampionata između Pjunika i Ararata odloži.

Da šteta bude još veća po aktuelnog šampiona Jermenije, Ararat ih je iznenadio i pobedi sa 0:1 na startu prvenstva i tako ih "ispratio" za Beograd na megdan Crvenoj zvezdi.

Posle utakmice trener Pjunika Egiše Melikjan nije ni želeo da komentariše dešavanja na terenu, već je "udario" na Fudbalski savez Jermenije.

"Svi mi moramo da dokažemo delima, a ne rečima, da nam je stalo do jermenskog fudbala. Zahtevali smo da se ova utakmica ne odigra jer imamo važan meč trećeg avgusta. Rekli su nam da bi meč trebalo da se odigra jer oni tako žele. Ne znam zašto to žele, samo su tako odlučili", rekao je Melikjan.

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda - Pjunik igra se u sredu trećeg avgusta od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke